Baruch Eyewear

Hoe kom je aan een krachtige naam voor een krachtige collectie……

Op een zondag tijdens de lockdown werd ik geattendeerd op een livestream over Baruch Spinoza. Zijn familie verhuisde vanuit Portugal naar Amsterdam en daar werd op 24 november 1632 Baruch Spinoza geboren.

Hij wilde filosoof worden en werd dat ook. Om in zijn levensonderhoud te voorzien werd hij lenzenslijper. Met het slijpen van lenzen voor microscopen, verrekijkers, vergrootglazen en telescopen kreeg hij grote roem en bewondering van o.a. wis-, natuur- en sterrenkundige Christiaan Huygens.

Zoals elke naam een betekenis heeft, is die van Baruch “gezegend” en dat kan alleen maar goed zijn. En zo ontstond de collectie Baruch Eyewear.

Deze collectie staat voor geraffineerd kleurrijk Design, Lichtgewicht, Duurzaamheid, Comfort en Luxe.

De designs zijn minimalistisch waar een grote groep dragers zich comfortabel bij zal voelen. De collectie bestaat uit mannen monturen in verschillende, ook grote, maten. Unisex monturen en dames monturen in verschillende, ook smalle, maten. De doelgroep voor deze collectie is zeer breed te noemen.

Per montuur is er keuze uit 6 kleuren waaronder uni kleuren en gecombineerde kleuren met een subtiele doorloop van de buitenkant veer doorgaand naar het bovenste deel van het voorstuk. Op subtiele wijze geeft dit een twinkeling tijdens de hoofdbewegingen van de drager.

De kleur grondstoffen zijn speciaal geselecteerd bij een Zwitserse hoogstaande leverancier. De monturen zijn voorzien van maar liefst 5 multilagen. Na een basiscoat worden de kleuren opgebracht en tijdens een specifiek procedé gebakken. Dit wordt 3 keer uitgevoerd. Als vijfde laag wordt het montuur van een extra beschermende coating voorzien. Kortom knetter rotsvaste kleuren!

De monturen zijn van Japans Titanium vervaardigd. Het voorstuk Titanium en de veren Beta-Titanium wat maakt dat het slechts 9.3 gram weegt. De oortips zijn gemaakt van non-allergisch materiaal wat een extra voordeel is voor dragers met een sensitieve huid.

De monturen zijn hand gemaakt door één van de beste producenten in Duitsland. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, het hebben van een uitstekende pasvorm, het gebruik van mooie kleurenpaletten, de duurzaamheid en het lichtgewicht, behoren deze monturen zeker tot een luxe collectie voor uw klanten.

Baruch Eyewear collectie Creatief Brillen
Collectie Baruch Eyewear
Baruch Eyewear brillen collectie